Chocolade pauze opgeheven! Bestellingen die chocolade bevatten worden 19-06-2023 verstuurd!

Belangrijke mededeling: Tijdelijke bezorgingsbeperking voor chocolade vanwege hitte

UPDATE: 15-06-2023

Beste klanten,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: vanaf 19-06-2023 gaan we weer bestellingen met heerlijke chocolade bezorgen! 🎉🎁

We begrijpen dat jullie allemaal al een tijdje hebben uitgekeken naar het moment dat je jezelf kunt verwennen met zo'n verrukkelijke traktatie. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we onze heerlijke chocolade zo snel mogelijk weer bij jullie kunnen bezorgen. Of je nu van romige melkchocolade, intense pure chocolade of verrassende witte chocolade houdt, we hebben voor ieder wat wils!

Houd er rekening mee dat er in de zomermaanden een mogelijkheid bestaat dat chocolade of andere snoepjes die gevoelig zijn voor warmte, gesmolten aankomen. Wij hebben helaas geen controle over de temperatuur en omstandigheden waaraan de producten worden blootgesteld zodra ze ons magazijn verlaten. In de zomermaanden kunnen de bestelwagens erg heet worden, waardoor de chocolade smelt. Deze items zullen weer terugkeren naar hun normale staat zodra ze worden afgekoeld of in de koelkast worden geplaatst. Het bestellen van deze chocolade en snoepjes is op eigen risico, en wij kunnen geen restitutie bieden voor gesmolten chocolade en snoep.

Met vriendelijke groet,

Team Mijn Snoepgoed

 

 

UPDATE: 08-06-2023

Beste klanten,

Met de zomer in volle gang en de temperaturen die de komende dagen tot recordhoogtes zullen stijgen, willen we u op de hoogte stellen van een tijdelijke wijziging in onze bezorgservice. Vanwege de extreme hitte kunnen we op dit moment geen chocolade producten verzenden. We willen er namelijk zeker van zijn dat uw favoriete zoetigheden in perfecte staat bij u aankomen, zonder te smelten of beschadigd te raken.

Maar niet getreurd! U kunt nog steeds genieten van onze heerlijke chocolade door deze persoonlijk bij onze winkel af te halen. Onze snoepwinkel in Tiel staat voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan chocolade lekkernijen die uw smaakpapillen zullen verwennen. Het afhalen van uw bestelling is mogelijk tijdens onze reguliere openingstijden, en onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

We begrijpen dat bezorging een handige optie kan zijn, vooral als u verder weg woont. Daarom willen we u verzekeren dat zodra de weersomstandigheden het toelaten om chocolade veilig te bezorgen, we dit onmiddellijk zullen hervatten. Om hiervan op de hoogte te blijven, raden we u aan onze social media-kanalen te volgen, waar we regelmatig updates plaatsen. Zodra we groen licht krijgen, zullen we dit met enthousiasme delen en kunnen we uw geliefde chocolade weer bij u thuis bezorgen.

Houd er rekening mee dat lokale bezorging binnen Tiel nog steeds beschikbaar is voor al uw favoriete chocolade. Dus als u zin heeft in een kleurrijke mix van zoete verrassingen of andere lekkernijen, kunt u nog steeds gebruikmaken van onze bezorgservice in de nabije omgeving.

We waarderen uw begrip en geduld in deze periode. We streven ernaar om u de beste service te bieden en willen ervoor zorgen dat u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit chocolade. 

Met vriendelijke groet,

Team Mijn Snoepgoed