Verzendvertraging tijdens de Zomer - Belangrijke update van Team Mijn Snoepgoed!

Beste klanten,

We hopen dat jullie allemaal genieten van een prachtige zomer! We willen jullie graag informeren over een kleine verandering in onze verzendtijden hier bij Mijn Snoepgoed vanwege de vakantieperiode en de drukte die hiermee samenhangt.

Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Ons team doet er alles aan om jullie bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, maar vanwege de vakanties en de toegenomen vraag kan het momenteel iets langer duren dan normaal.

We begrijpen dat jullie graag zo snel mogelijk van jullie snoepgoed willen genieten en we willen jullie bedanken voor jullie geduld en begrip in deze periode.

Om het voor jullie wat gemakkelijker te maken, hebben we de actuele levertijden bij elk product vermeld op onze website. Zo kunnen jullie precies zien wanneer jullie bestelling naar verwachting bij jullie thuis zal worden bezorgd.

Goed nieuws is dat ons magazijn na woensdag 26 juli weer volledig operationeel zal zijn en we de normale levertijd kunnen hanteren waar jullie als klant aan gewend zijn.

Mocht je nog vragen hebben over je bestelling of de verzendtijd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om jullie te helpen.

Geniet nog van de zomer en met vriendelijke groet,

Team Mijn Snoepgoed